OM OSS


Vi på Tiger tracker forstår hvor viktig det er å ha en god kunnskapsrik guide på turen,


Vi har god erfaring med disse området hvor vi reiser. Det er alltid godt å ha noen som kjenner og forstår følelsene når du er i India


Alle våre turer har vi guide fra Norge og lokalt guide fra området som jobber lokalt hele året.


Vi tilbyr destinasjoner som vi personligkjenner godt. Hver tur er laget med datoene som passer best med sightings for det aktuelle området om det er tiger, snøleopard eller fugler.


Alle våre reiser er fotografert i tankene. Tiger Expedition er skreddersydd for fotografer, Birding & Tiger har kombinert design for fotografering og fugletitting. Vi bruker mest og beste tid i naturen til å være på plass der muligheter er tilgjengelige.


Vi vet hvilken sesong hvilke reserver og områder gir de beste fotomulighetene for ulike arter. Gjennom årene har vi, for vår egen fotografering, funnet de beste lokale trackers og guider i ulike deler av India. Disse menneskene vil nå hjelpe oss på våre reiser.


Vi tror på ansvarlig turism, og gjennom våre reiser ønsker vi å spre budskapet om bevaring. Vi reiser vanligvis i små grupper av naturelskere og fotografer. Vi oppfordrer lokalt engasjement og derfor ofte leie lokalbefolkningen som har høy kunnskap om reservatet og deres beboere.


Hvis du er interessert i å få ditt beste bilde- og bildeoversikt, eller ønsker å vite mer,

kontakt oss! Vi kommer snart tilbake til deg.

VÅRT TEAMRajat Singh


Rajat Singh - også kjent som TIGER TRACKER.


Er en ornitolog utdannet av skogavdelingen i Rajasthan, India. Han har jobbet som turleder, natur fotografer og som assistent i biologisk prosjekt siden 1999.


https://www.facebook.com/rajat.tracker

Roger Brendhagen

Roger Brendhagen - er tilknyttet Nikon som fotograf – og er Nikon Ambassadør.


Han har lang erfaring som naturfotograf med artikler og bilder i Vi Menn, Aftenposten, Dagbladet og A-magasinet, i tillegg til en rekke europeiske aviser og magasiner. Han har hatt flere fotoutstillinger de siste årene - med motiver fra Antarktis i sør til Svalbard i nord. Når Roger ikke er ute å reiser er han ofte å finne på Dovrefjell. Her holder han på med et bokprosjekt om moskusfe og fjellrev. Der det fleste rygger unna – går han tett på og tar makrobilder av så vel giftslanger og kvelerslanger. 

Roger sitter i juryen til flere store fotokonkurranser, men deltar også i noen selv.


https://rogerbrendhagen.com/

Brijender Singh


Birding expert


De beste fugleguidene fra Nord India.

Har jobbet med B.N.H.S som forsker på rovfugler,  sommerfugl og insekt

i India. Har vært fugl guide nesten hele livet, vokst opp i Keoladeo. Selv om fugler er hans primære fokus, er han entusiastisk for alle aspekter av naturen.

Neeraj Singh


Tiger expert


Den ekte ¨ Tiger tracker* -har jobbet i Bandhavgarh nasjonalpark fra 2009 som safarisjåfør og guide. Tiger fotografers favoritt. 

Aman Sohi


Tiger, snøleopard & bird expert


Aman har jobbet i flere parker som natur guide, Tiger, snøleopard og fugler er hans favorittområde. 

 

Tsering Norphel


Snøleopard expert


Tsering bor i  Kibber ( snøleopard¨s heaven),  En tuffest mann du noensinne har sett. han er laget for vinterforhold.