Tilbakemeldinger fra gjester

Vårt mål er at alle våre gjester skal være fornøyd med reisen ,service, maten og upplevelse på reisen.

Vi har samlet et par tilbakemeldinger vi har mottatt som har gledet oss, og som vi gjerne vil dele videre.

I 2014 fikk jeg anledning til å bli med Rajat Tigertracker på på tigersafari i India. Reiste nedover med skyhøye forventninger om møter med eksotiske fugler og dyr. Og øverst på ønskelisten var håpet om å få møte ville tigere!

Utvidet reisen med noen dager i Keoladeo NP for å oppleve det fantastiske fuglelivet der. Må bare si at forventningene ble innfridd fullt og helt! I Keoladeo NP opplever man virkelig et mangfold av det Indiske fuglelivet. Der er også et rikt dyreliv med sjakaler, hjortedyr,villsvin,aper,slanger i alle størrelser+++. På tigersafari fikk vi oppleve hvor viktig det er med en god guide med gode lokalkunnskaper og en inngående kjennskap til tigerens adferd og vaner. Rajat klarte i løpet av vår tid der nede å presentere oss for hele 11 forskjellige individer, og vi fikk oppleve både krangling mellom to nær voksne tigerbrødre og tigerangrep på hjort, selv om det ikke ble vellykket for tigeren denne gangen.Oplevelsen av å sitte i en åpen jeep 3-5 meter fra to tigre som krangler og brøler så nakkehårene reiser seg kan ikke beskrives. For å toppe det hele fikk vi også oppleve leppebjørn! En fantastisk reise hvor alt var timet og tilrettelagt fra ankomst til avreise, hotellene var av topp kvalitet ( selv om det kunne dukke opp et og annet eksotisk innsekt :)

Turen bar preg av profesjonalitet og kunnskap som gjorde at alle følte seg trygge og ivaretatt under hele turen. Gleder meg til neste tur!

Bjørn Kirkerud


PS

Vi var også innom Agra og Taj Mahal, en opplevelse i seg selv.

Bjørn KirkerudRajat är med sin erfarenhet den bästa tänkbara följeslagaren och guiden på en resa till Indien. Jag har rest med honom vid tre tillfällen och det har bara blivit bättre och bättre. År 2013 reste vi till Keoladeo National Park i Barathpur. Keoladeo är definitivt en av världens bästa våtmarker för att se ett oerhört rikt fågelliv. Här finns också nilgaiantiloper, djungelkatt, rhesusapor, pytonormar och Indisk jättelädersköldpadda med flera intressanta arter. Vi var även i Ranthambore N P där vi fick mycket fina möten med leoparder och tigrar.

Våren 2016 lade Rajat upp en resa för en grupp goda vänner. Vi var femton personer som reste från Göteborg och Oslo till Delhi för att sammanstråla med Rajat. Under drygt två veckor reste vi runt i Keoladeo, Chambal river, Agra med Taj Mahal, Bandhavgarh N P och Kanha N P. Vi hade en helt osannolik resa med femton Game Drives och såg tiger alla dagar som vi var i Bandhavgarh och Kanha. För en fågelskådare som mig känns det svårt att erkänna det, men tigern är mitt favoritdjur alla kategorier! Vi har alla varit mycket glada över vad vi fick uppleva på denna resa. Dessutom var prisnivån på resan förhållandevis låg.

Att resa till Indien för att uppleva djur och natur är för mig ett måste. Och då finns det inget bättre sätt än att resa med Rajat. Han har en unik kännedom om Indiens natur och var man hittar däggdjur, fågelliv och spännande möten med indisk kultur. Dessutom kom han med förslag till extrautflykter som var mycket lyckosamma. För de som inte är fågelskådare/fotografer utan mer allmänintresserade finns möjligheter att besöka indiska hem, skolor, marknader och kulturbyggnader. Rajat känner oerhört många människor som är nyckelpersoner för att få möjlighet att uppleva sådant som få av oss annars skulle få se.

Så fort jag får möjlighet kommer jag att åka tillbaka till Rajasthan och Madya Pradesh, naturligtvis med Rajat som guide.

Björn Andreasson

Drömmen om att se en tiger: jag hade varit nära kändes det som, en glimt av en tiger på mycket långt håll i en nationalpark i Nepal. Men att få se tiger på nära håll – var det ens möjligt? Det var då jag fick höra om Rajat. Med honom kommer du garanterat att få se inte bara en utan flera tigrar fick jag veta. Det kändes värt att prova och jag bokade mig på en resa. Vi började i Keoladeo - ett verkligt fågelparadis, och eftersom fåglar är ett stort intresse fick jag en jättefin början på resan. Så tåg till Bandhavgarh, fint hotell och en första game-drive på eftermiddagen. Skogen är ljuvlig och även här finns det gott om fåglar. Så plötsligt: föraren har fått veta det finns tiger vid ett vattenhål. Han trampar gasen i botten, och där i halvvägs ner i vattnet ligger tigern, putsar sig om tassen, lyfter huvud och tittar på oss, gäspar. Mitt hjärta slår hårt och känslorna rusar genom kroppen: spänning och upphetsning, ren och skär lycka och tacksamhet. Jag vill aldrig åka härifrån. Då vet jag inte att vi kommer att se sammanlagt nio tigrar på resan och till och med få uppleva när två nästan vuxna bröder börjar slåss om reviret. Förutom alla andra djur vi får se, till och med läppbjörn, en riktig Baloo korsar vår väg.


Rajat är en väldigt bra reseledare. Kunnig, påläst och med otroligt goda kontakter, dessutom fantastiskt hjälpsam och trevlig. Och eftersom han själv är indiern får man otroligt mycket kunskap om det indiska samhället genom att resa med honom.


Jag kan verkligen rekommendera hans resor


Lena Pettersson

Rajat garanterer at du vil få sett tiger ved et besøk i Ranthambore NP. Jeg tok turen, fikk sett 3 flotte tigere og det vaar ikke kun korte glimt, alle 3 opplevelsene var i fra 10 til 30 minutter. Mens man leter etter tiger ser man mange fuglearter og noen andre dyr.


Finn Jorgensen

Jeg sitter med Mac'n på fanget og et rødvinsglass i hånden. I bakgrunnen hører jeg vaskemaskinen vaske støvet ut av safariklærne. Jeg prøver å sortere alle inntrykkene fra de siste to uker. To uker i India med "Tigertracker.no". Vi har akkurat kommet hjem fra en uforglemmelig fotosafari, arrangert, tilrettelagt og guidet av sjefen sjøl, Rajat Singh.

Vi har sett, og fått bilder av tigere, leoparder, villhunder, antiloper, hjorter, villsvin og mye annet, i tillegg til en mengde fugler. Hva mer kunne vi forvente? Jo, vi forventet en godt tilrettelagt tur. Og det fikk vi. Alt fungerte perfekt. Noen lange, men likevel komfortable transporter, som også var en opplevelse i seg selv. Kulturelle og "åndelige" opplevelser fikk vi også, i form av besøk til Taj Mahal, Lotustempelet og andre historiske steder. Og hva hadde vi ikke forventet? Jo, spontant besøkte vi en skole, vi gjorde en "village walk", og Rajat ordnet det slik at vi fikk komme inn og se hvordan det var i private hjem. Hjem som på ingen måte tilfredsstiller en normanns krav, men hvor de som bodde der åpenbart var både stolte og tilfredse med sitt husvære. Jeg tror ikke det er mange turister som opplever dette, som Rajat stolt viste fram.

Takk Rajat, du har gitt oss en uforglemmelig reise.


Se bilde fra Gunnar og Unn - 


India 2023 - FotoJarnes


Gunnar Jarnes

Min tur med Tiger Tracker overgikk alt jeg hadde drømt om Jeg er over gjennomsnittet interessert i katte dyr, og da er selvsagt Tiger.

Det var det store målet på turen. Med et godkjent tiger bilde så ville turen være vellykket.


Rajat med sin erfaring hadde booket en sjåfør og guide som ga alt i jakten.

Allerede første dagen så vi Tiger. En tiger som det viste seg var mamma til fire små unger.


Disse ungene var ikke mer enn ca 10 uker gamle så dem var gjemt i jungelen.

Arbeidet med og komme oss til dem var i gang. Noe som utrolig nok løste seg

Vi fikk bilder av ca 10 uker gamle tigerunger. Helt utrolig.


Noe ingen andre naturfotografer fra Norge har fra før.


Minne for livet. Hele turen var en stor drøm som gikk i oppfyllelse

Jeg skjønner jeg har hatt mye flaks, med det hadde ikke gått uten en utrolig service,

og pågangsmot av alle som hjalp meg.

Tusen takk

Øyvind Lokka

En av de bästa resor jag gjort. Mycket natur, många tigrar, bra logi och en fantastisk reseledare.

Gunvor Sällvik

Rune Bjørnstad og Torunn Johnson

I november 2018 var vi på en tre-ukers tur til India med en fjerde uke på Maldivene til slutt. Vi ville oppleve indisk natur og kultur. Vi reiser ofte på egen hånd fordi vi liker å være uavhengige og vi legger gjerne opp reiseruta selv.


Vi engasjerte Rajat på www.tigertracker.no fordi vi hadde en bekjent som anbefalte ham

på det sterkeste. Så Rajat la opp logistikken og reservasjoner hvilket fungerte prikkfritt.


Vi ble fulgt opp underveis og hadde noen fine felles dager i Bandhavgarh.


Rajat er jo fra India og bor i Norge. Med et stort kontaktnett i India og ingen stor og kostbar administrasjon kan han tilby topp kvalitet til en god pris.


Vi fikk oppleve både tigre og leopard og hadde en flott tur. Vi holdt oss også friske!


En stor takk fra oss!

 Jeg vil gjerne få takke deg for en fantastisk guiding, romkamerat og gjestfrihet på India turen jeg var med på fra 29. januar til 12. februar i år. Det kunne vel ikke blitt bedre, med fuglefoto (synd det regnet akkurat den dagen) Alle stedene vi var på gav oss opplevelser vi aldri vil glemme. Vil absolutt anbefale reiser med Rajat

Roy Andersen


Högst upp på min mans och min önskelista stog en resa till Indien. Vi ville hitta den bästa arrangören och det gjorde vi.

Val av hotell och lodger var väldigt bra. Trevlig personal, bekväm och avslappnad atmosfär. Under vår resa fick vi se 24 tigerindivider samt många andra spännande djur - och fågelarter. Vi förlängde resan med fågelfotografering i Keoladeo och det var en häftig upplevelse även om högsäsongen var över.

Resan med Rajat kändes trygg, välorganiserad och avslappnad. Rajat vet vart man ska åka, har de rätta kontakterna för att få de bästa lokala guiderna och chaufförerna på plats, hittar nya möjligheter för oss, fotografer. Vi fick nämligen prova på några nya gömslen under resan. Resan gick i ett lagom och bra tempo, och till gott sällskap.

Vi varmt rekommenderar TigerTracker och Rajat och kommer gärna åka med Rajat igen när det är dags för nya äventyr.

Natalia & Rikard Ambric (reste i April 2019) 

Natalia Ambric
En naturresa att varmt rekommendera för den som vill uppleva tiger – vi såg 18 st på både nära och längre håll- många andra däggdjur (dock missade vi leopard), mycket fågel och vardagslivet i Indien under våra resor mellan parkerna och som är beredd på tidiga morgnar. Rajat löste alla problem som uppstod med bravur. Och vi hade roligt hela tiden

Birgitta HanssonHej, snöleopardresan med Rajat var fantastisk! Men man måste vara beredd på 3 dagars bilfärd på dåliga vägar i båda riktningarna. Den höga höjden kan ställa till besvär, jag klarade mig bra trots snart 75 år gammal. Bärare och spanare gjorde utomordentligt bra jobb! Hotel Norling bra med tanke på att vara högt upp i Himalaya. Detta är den häftigaste resa jag gjort i mitt liv. Om du har en dröm att få se snöleopard i vilt tillstånd, ÅK!!!!

Rolf Sjöjvist